Hínnye, hogy mi ment itt a gyros recept kommenjei között. Kellemesen megmosolyogtatott a sok "a pulykáig jutottam, onnantól szar az egész, mert az eredeti az bizony a tevehúsból készül", meg "ennek semmi köze a gyroshoz, meg amúgy is én vagyok a királyságosság" témájú komment. Persze, én tudom, hogy ezek az emberek a legkirályabbak mindenben, de ez már vicc. Vágom én, hogy na most megmondtam, jól beszóltam és az ismerős csajoknak is mutathatom a linket hátha megdugom dolog is benne van a pakliban. Nincs is ezzel gáz, csak a blog célja nem ez. Ha továbbra is ez megy majd, akkor nemes egyszerűséggel csak letiltom a kommentelési lehetőséget. Természetesen az értelmes kérdésekre, mint eddig is, válaszolni fogok. Ha pedig valaki nem akar kommentelni, az nyugodtan írhat e-mailt. Nyugodtan csináljátok meg a kaját, előbb utóbb úgyis mindenki a saját száj íze alapján fogja elkészíteni. A recept irányadó, változtatni bármin lehet.
Más:
Ha minden jól megy, akkor még ma megkapjátok a lángos receptet, de legkésőbb holnap.
Megint más:
Ha valaki tud nekem adni olyan pizzatészta receptet ami:
- vékony tésztára is jó
- nem szárad szét, vagy keményedik meg ha addig sütöm, amíg a sajt bebarnul
- olyan igazi pizza jellege van
az ne legyen rest, írjon! Persze lesz belőle post is, de most másra kell jelenleg. Irányadóként olyasmi kellene mint Debrecenben a Fortuna Pizzéria, vagy Tokajban a Tokaji faló pizzéria által használt tészta. Senkit nem akarok megsérteni de az ilyen nagymama bevált receptje, meg a netről/receptkönyvekből való recepteket inkább ne küldjétek. Ha egy igazi pizzaszakács keresne meg, az volna a legjobb! :)
Zabaman